Lär dig fotografera hundar!

Skapa stämningar och känslor. | taught by Åsa Jakobsson

Course description

LÄRARLEDD KURS! 

NÄSTA KURSSTART 4/6! 

Nyfiken? Maila hello@kelpiephoto.com


Denna kursen passar dig som vill fortsätta utvecklas! 

Du har grundläggande koll på hur din kamera fungerar, och vill få till bilder som verkligen ger ett budskap. Bilder som får folk att stanna upp i scrollandet, bilder som har "det lilla extra"!

Vi går igenom olika sätt att se på och läsa bilder, och hur vi använder komposition, ljus, färger, och redigering för att få allt i bilden att samverka. Kursen består av fyra lektioner som också innehåller uppgifter som du laddar upp och får feedback på via en stängd fb-grupp.

Grundläggande redigeringskunskaper kommer att hjälpa dig på vägen, men är inte nödvändiga.

Åsa Jakobsson
Åsa Jakobsson
Instruktör

Hej! Och välkomna!

Jag jobbar som fotograf, hundinstruktör, och lärare.

Alla tre yrkesvalen kommer av passion - jag älskar att fotografera, jag älskar att leva med och träna hund, och jag älskar att lära ut. Kombinationen är lite unik, och gör mig till en perfekt online-lärare i hundfotografering!

Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa dig framåt i din utveckling, oavsett om den är inom hundträning, fotografering, eller efterarbetet i redigeringen av bilderna. Jag ser det som en helhet, inte "fotografera" och "redigera", utan "skapa bild"!

Framför min egen kamera står alltsom oftast min Prinsessa, kelpien Midori. Hon har sällskap av sin "brorsa" kelpien Valldemar, och sin "mamma" blandrasen Mårran. Detta är mina livskamrater, och de godkänner allt jag gör innan jag testar det på någon annans hundar. På så sätt vet jag att du får information som håller!

Mitt bildskapande ser du på www.kelpiephoto.com