Redigera i Lightroom för hundfotografer

This is a subtitle. Get more detailed about your course here!

Lightroom är ett heltäckande och lättanvänt program, som hjälper till att både katalogisera och redigera dina bilder. Jag visar dig i fyra lektioner hela vägen från import från minneskortet till export av färdig bild. Kursen är en självstudiekurs.

What's included?

19 Texter
Åsa Jakobsson
Åsa Jakobsson
Instruktör

About the instructor

Hej! Och välkomna!

Jag jobbar som fotograf, hundinstruktör, och lärare.

Alla tre yrkesvalen kommer av passion - jag älskar att fotografera, jag älskar att leva med och träna hund, och jag älskar att lära ut. Kombinationen är lite unik, och gör mig till en perfekt online-lärare i hundfotografering!

Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa dig framåt i din utveckling, oavsett om den är inom hundträning, fotografering, eller efterarbetet i redigeringen av bilderna. Jag ser det som en helhet, inte "fotografera" och "redigera", utan "skapa bild"!

Framför min egen kamera står alltsom oftast min Prinsessa, kelpien Midori. Hon har sällskap av sin "brorsa" kelpien Valldemar, och sin "mamma" blandrasen Mårran. Detta är mina livskamrater, och de godkänner allt jag gör innan jag testar det på någon annans hundar. På så sätt vet jag att du får information som håller!

Mitt bildskapande ser du på KelpiePhoto.


What others have been saying about this course:

Use your Call To Action description to encourage students to sign up for your course

Sign up now!

You may also be interested in...