Redigera i Photoshop, del 1: grundredigering

This is a subtitle. Get more detailed about your course here!

En bild är sällan färdig när den kommer ur kameran - den behöver en smula efterbehandling.

I denna kursen tar jag upp grunden i Camera Raw och Photoshop. Kursen tar upp hund som motiv, men teknikerna är givetvis desamma oavsett vad du föredrar att fotografera.

Du behöver inga förkunskaper, med tydliga filmer, förklaringar, och steg-för-steg-beskrivningar guidar jag dig från RAW-fil till grundredigerad bild.

Jag tar inte upp ALLT som finns i Photoshop - då hade kursen blivit enorm. Istället fokuserar jag på det som jag själv använder och har nytta av, och håller redigeringen enkel och okomplicerad. Lite pillig ibland, men inte svår!

Jag jobbar sällan längre med en bild än tio minuter(oftast betydligt mindre) och mitt mål är att du ska känna dig trygg att göra detsamma!

What's included?

32 Texter
5.0
Åsa Jakobsson
Åsa Jakobsson
Instruktör

About the instructor

Hej! Och välkomna!

Jag jobbar som fotograf, hundinstruktör, och lärare.

Alla tre yrkesvalen kommer av passion - jag älskar att fotografera, jag älskar att leva med och träna hund, och jag älskar att lära ut. Kombinationen är lite unik, och gör mig till en perfekt online-lärare i hundfotografering!

Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa dig framåt i din utveckling, oavsett om den är inom hundträning, fotografering, eller efterarbetet i redigeringen av bilderna. Jag ser det som en helhet, inte "fotografera" och "redigera", utan "skapa bild"!

Framför min egen kamera står alltsom oftast min Prinsessa, kelpien Midori. Hon har sällskap av sin "brorsa" kelpien Valldemar, och sin "mamma" blandrasen Mårran. Detta är mina livskamrater, och de godkänner allt jag gör innan jag testar det på någon annans hundar. På så sätt vet jag att du får information som håller!

Mitt bildskapande ser du på KelpiePhoto.


What others have been saying about this course:

Use your Call To Action description to encourage students to sign up for your course

Sign up now!

You may also be interested in...